sobota 6. října 2012

Update za Září (9)

Září uběhlo celkem rychle a já opět přicházím se svým Updatem, abych vás unudila k smrti svými nudnými kecy a vy už nikdy nemuseli chodit do školy. Když to řeknu takhle, tak to nezní tak špatně, co? :D Každopádně bych vám všem chtěla poděkovat, protože blog má už 58 nádherných followers a já opravdu netuším, odkud se vy lidi berete, ale děkuju! :)
Dnes budou moje kecy na začátku možná trochu kratší - přece jen toho nemám tolik co říct. Snad jen - škola je peklo. Ale kupodivu jsem zatím letos začala i celkem dobře *a teď zaklepat na dřevo*, tak uvidíme, no. Ale to vás zase nezajímá, že jo. Tak abych přešla k již obvyklých statistikám - nejnavštěvovanější recenzí byla tentokrát ta na Anew, což je asi první 3-hvězdičková kniha, která se umístila na prvním místě. A tentokrát, na druhém + třetím místě se umístily se stejným počtem návštěv dvě recenze - Vidím to, co vrah a Unravelling. Těm, kteří na mém blogu hledali Dva do páru od Veroniky se upřímně omlouvám za svůj článek s názvem Dva v páru už jsou nuda.
Ale teď už přejděme k těm knihám. (btw. věřili byste, že za tenhle měsíc jsem si pořídila jen dvě anglické knihy? Neslýchané! :D)

Koupila jsem si/dostala jsem
Dcera čisté krve [Daughter of the Blood] by Anne Bishop (The Black Jewels #1)
Královna stínů [Heir to the Shadows] by Anne Bishop (The Black Jewels #2)
Královna temnoty [Queen of the Darkness] by Anne Bishop (The Black Jewels #3)
Modrá krev [Blue Bloods] by Melissa de la Cruz (Blue Bloods #1)
Klan vlčice by Maite Carranz (Válka čarodějek #1)
Ledová pustina by Maite Carranz (Válka čarodějek #2)
Frozen by Robin Wasserman (Cold Awakening Trilogy #1)
Třináct relikvií [The Thirteen Hallows] by Michael Scott
Defiance by C.J. Redwine (Defiance #1)
Angelologie [Angelology] by Danielle Trussoni (Angelology #1)

Na tři knihy ze série The Black Jewels jsem narazila v bazaru u Syki a po delším přemýšlení jsem si je taky pořídila. Knihy rozhodně vypadají zajímavě. Na Modrou krev a obě Války čarodějek jsem zase natrefila v bazaru u VeEee. Válku čarodějek jsem chtěla už delší dobu a za takovou dobrou cenu, jakou měla, jsem knihy prostě musela mít. A když už jsem byla v tom, tak jsem si pořídila i tu Modrou krev, na kterou jsem už taky párkrát narazila. Co se týče Frozen, tak to je první díl v 'předělané' sérií autorky Robin Wasserman, jejíž knihu The Book of Blood and Shadow jsem si nemohla vynachválit a proto když se mi naskytla příležitost, jsem si Frozen pořídila. Třináct relikvií mě zaujalo převážně obálkou, ale hodně taky anotací, tak doufám, že kniha nezklame, zatím jsem viděla spíše průměrná hodnocení. Defianci jsem měla na book depository předobjednanou už pěkně dlouho a rozhodně se těším, až si ji konečně počtu. Angelologie byla v katalogu knižním klubu ve slevě.

Vyžádala jsem si ke zrecenzování
Vidím to, co vrah [Slide] by Jill Hathaway (Slide #1) - recenze
Mayské proroctví [The Daykeeper's Grimoire] by Christy Raedeke (Prophecy of Days #1) - recenze

Vidím to, co vrah jsem si chtěla přečíst ještě když byla kniha pouze v angličtině a proto je jasné, že když u nás vyšla, jsem požádala o její zrecenzování. Mayské proroctví mě zaujalo převážně svým námětem a ačkoliv mně kniha nakonec zrovna neuchvátila, tak se o špatnou knihu přece jen nejedná. Za oba výtisky vděčím nakladatelství Fragment.

6 komentářů:

  1. Krásná hromádka knnih :).. Klan vlčic je moc pěkná kniha.. těším se, až si pořídím další díly :)..

    OdpovědětVymazat
  2. Tolik skvělých knížek! :) Mayské proroctví a Děsivé splynutí mám zarezervované v knihovně a už se na ně moc těším. A závidím ti knihy od Anne Bishop. :) A mohla bych se prosím zeptat, kde najdu ty bazary, o kterých se zmiňuješ v článku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Erunis: Obojí na fb stránkách. :) Sykin bazar je tady http://www.facebook.com/media/set/?set=a.267832479937646.75191.150961224958106&type=3
      A tady ho má zase VeEee http://www.facebook.com/media/set/?set=a.364464223630584.82828.160534500690225&type=3
      Třeba si něco vybereš, některé ceny jsou dobré. :)

      Vymazat
  3. Defiance by som si veľmi rada prečítala 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Já Angelologii dostala před rokem ke svátku a od té doby ji mám v knihovně nedočtenou... nebyla jsem prostě schopná. Příběh je sice zajímavý, ale tak se to táhne a nic se neděje, že jsem jednou zapomněla a už se nevrátila.
    Ale serii Černých drahokamů závidim, ta se mi líbila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám většinou knihy typu Angelologie i ráda, tak hádám, že uvidím. :D A co se týče Černých drahokamů, tak se rozhodně těším, až se k sérií dostanu. Snad to bude brzo. :D

      Vymazat