sobota 29. prosince 2012

On my Wishlist #12

 Toto meme pořádá Book Chick City a jeho cílem je každou sobotu uveřejnit několik knih, které bychom si chtěli koupit. Můžou to být jak ty nové, tak i ty staré či ty vycházející v budoucnu. Já si pro tuto sobotu vybrala tyhle knihy:

Weird Things Customers Say in Bookshops - GoodReads
More Weird Things Customers Say in Bookshops - GoodReads

Omlouvám se za dnešní pozdní Wishlist, jaksi mi trvalo si uvědomit, že sobota je dnes. :D
Každopádně abych vysvětlila svou volbu knih - Weird Things jsem si teprve včera přečetla ve čtečce a ačkoliv jsem měla ze začátku obavy, aby si taková kniha s jednou vtipnou scénkou za druhou udržela mou pozornost, tak si mě nakonec naprosto získala a já se musela jen smát a smát. Pravda, některé věci byly nadmíru smutné, ale lidské blbosti se já vždy ráda zasměju. Ehm.
Každopádně ty knihy prostě musím mít doma. První díl proto, že je to rozhodně kniha, ke které se člověk rád vrací, aby se rozveselil, či aby snad chtěl někomu nějakou tu scénku přečíst (a ačkoliv bych si ji mohla znova přečíst ve čtečce, tak ji chci prostě mít doma jako 3D verzi a hotovo :D) a druhou samozřejmě proto, že se jedná o pokračování, které ještě nevyšlo a já ho tudíž ještě nečetla.

1 komentář:

  1. To vypadá naprosto skvěle!! Asi si to pořídím :) Mimochodem hrozně moc se mi líbí tvůj momentální design stránky :) Především záhlaví! Moc povedené :)

    OdpovědětVymazat