úterý 1. ledna 2013

Šťastný nový rok!

 Is 2013 over yet?

Myslím, že je asi perfektně jasné, čemu se tenhle článek bude věnovat - tomu, abych všem čtenářům popřála šťastný nový rok. Většina blogů vám popřála už včera, moje filozofie je ale taková, že vám přece nebudu přát k něčemu, co zde ještě není. (:D) Doufám, že se vám pořádně zadaří, že se vám podaří splnit svá předsevzetí a bude to pro vás prostě fajn rok. (Já vím, jsem v tomhle špatná.)

Na nový rok jsem si předsevzela, že už nebudu všechny lidi tak nesnášet.
update: Je 1. Ledna 2013 00:01 a já oznamuji, že jsem své předsevzetí nedodržela.

Doufám, že jste ten nový rok pořádně oslavili, ať už s přáteli či rodinou a že jste do něj vykročili tou správnou nohou.

Silvestr býval větší zábava, když zůstání vzhůru až do půlnoci byla skutečná výzva.

Abych vás zase tolik nenudila - ráda bych vám všem poděkovala, že na můj blog chodíte (a že si tedy i čtete tento článek) a doufám, že vám můj blog bude nadále připadat dostatečně zajímavý, abyste ho navštěvovali a četli si mé recenze, a že vás můj neskutečně trapný smysl pro humor od tohohle blogu neodláká na míli daleko. Určitě mám přece i jiné kvality, no ne? ... Ehm, na to radši neodpovídejte. 

Doufám, že se v roce 2013 najednou záhadně stanu neskutečně sexy.

Musím říct, že rok 2012 pro mě byl... no, nemůžu říct, že by se snad nějak lišil od těch předchozích let. Snad kromě toho, že jsem si na začátku nedala žádné předsevzetí a rozhodně jsem neočekávala, že by se snad měl nějak zlepšit. Deset bodů pro Havraspár, protože jsem měla pravdu. 

Obrňme se, první teenageři narození v 00 už přicházejí.

I tak jsem si ale založila tenhle blog, za což jsem opravdu ráda - poznala jsem tuhle blogerskou komunitu, a ačkoliv se v ní občas vyskytly nějaké ty nešváry, tak jsem tu s vámi přece jen ráda. 

Pojďme všichni na facebook napsat, jak jsme se naposledy viděli minulý rok. Pak se poplácejme po zádech za naši neskrývanou originalitu a neotřelý humor.

A perlička pro konec tohoto roku? Nominovali jste mě v Knižních blogerských oceněních roku 2012 a díky vašim nominacím jsem se dostala do užšího kola hned ve dvou kategoriích, což jsem tedy absolutně nečekala. Vyhlášení vítězů mělo proběhnout včera, ale trochu se to opozdí, takže opravdu netuším, zda jsem snad vyhrála. Nemyslím si to a rozhodně jsou jiné blogy v mojích kategoriích, které by si zasloužily vyhrát více, ale můžu říct, že mi to určitě nevadí. Protože samotný fakt, že jsem se do toho kola vůbec dostala pro mě znamená opravdu hodně. A rozhodně je to asi ten největší úspěch, kterého jsem v roce 2012 dostála, takže opravdu děkuju.
Nakonec bych snad jen chtěla oznámit, že vyjma té poslední hlášky není žádná z nich z mojí hlavy. To jen abyste o mně neměli falešné naděje, kdybyste se náhodou nějaké zasmáli.

Takže šťastný nový rok!

3 komentáře:

  1. Šťastný Nový rok a veľa šťastia pri oceneniach 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna ta poslední mě nejvíce pobavila. :o)

    Také tobě přeji pěkný rok 2013. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Štastný Nový rok a hodně úspěchů ale také zdraví.


    print24 blog

    OdpovědětVymazat