čtvrtek 2. května 2013

Update za březen (15)

Ne, nezdá se vám to. Skutečně už je květen a já vám teprve přináším Update za březen - nebijte mě. Nebo spíš bijte, protože ano, je to naprosto moje chyba, protože jsem byla příliš líná na to tu měsíční várku knih nafotit. Už vám ji tu ale přináším a doufám, že se mi podaří Update za duben udělat už někdy uprostřed měsíce, abych ty resty v tom dohnala.
A vzhledem k tomu, že jsem zase o hezký měsíc pozadu, tak opravdu nemá cenu vypisovat top příspěvky za březen, protože už všechny zmizely. Kopu si svůj vlastní hrob, já vím. Abych si vás ale usmířila, tak tady máte ty knihy.
The Killing Moon by N.K. Jemisin (Dreamblood #1)
Gone by Michael Grant (Gone #1)
Fragments by Dan Wells (Partials Sequence #2) - recenze
The Nightmare Affair by Mindee Arnett (The Arkwell Academy #1)
Mila 2.0 by Debra Driza (Mila 2.0 #1)
The Killing Moon jsem si pořídila z Bargain Bucketu na Book Depository - aneb když nějaká kniha stojí tři eura a vypadá alespoň trochu zajímavě, tak prostě nemám to srdce jí odolat. A co ještě víc, když už je to nějaká, po které jsem pokukovala i dříve, což je právě případ TKM. Gone jsem taky chtěla už setsakra dlouho - a když se na bd objevila nějaká speciální edice opět za tři eura, tak to bylo jasné.
Fragments jsou již druhým dílem v Partials Sequence, kterou naprosto zbožňuju. A že mi ten konec dal co proto - už aby vyšel i třetí, poslední, díl. The Nightmare Affair mě zaujala svou anotací i obálkou a já proto neodolala a musela jsem si pořídit i ji. Co se týče Mily, tak na tu jsem se těšila už pořádně dlouho - a na knihu mě natěšil i velmi krátký, zato ale akční, prequel, který jsem pár týdnů před vydáním četla - bylo to jasné. Milu prostě musím mít.

3 komentáře: